Gerlieke werkt al een aantal jaren als bekkenfysiotherapeut en is Master of Specialized Physical Therapy. Tevens is ze ZwangerFit-docente en is ze geschoold in de NIMOC-methode. Meer informatie over de NIMOC-methode vindt u onder het kopje stuitpijn.

Gerlieke staat, net als alle teamleden, ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister en is BIG-geregistreerd. Voor het behoud van de inschrijving in het kwaliteitsregister worden regelmatig nascholing gevolgd en congressen bezocht.

Gerlieke Smit-Dijkstra

Els Boersma

Vanaf 2011 is Els werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Sinds 2013 past ze daarbij Dry Needling toe. Hiermee kunnen spier-gerelateerde klachten vaak sneller en efficiënter verholpen worden, een waardevolle toevoeging in de gehele behandeling. In 2015 heeft ze een extra verdieping binnen Dry Needling gedaan betreffende het hoofd en halsgebied. Er is een grote spier-gerelateerde component binnen hoofdpijn, migraine, kaak-, oor-, nek- en hals problematiek. Deze klachten kunnen het dagelijks leven enorm beïnvloeden. Het is dan ook waardevol om daar middels Dry Needling verlichting aan te kunnen geven.

Als algemeen fysiotherapeut richt Els zich voornamelijk op klachten van de wervelkolom, en maakt hierin naast mobiliserende technieken ook gebruik van de Dorn-  en  NIMOC-methode.  In 2020 heeft ze de master Bekkenfysiotherapie behaald, waarmee ze zich gespecialiseerd heeft in klachten aan de lage rug, buik, bekken en bekkenbodem.

In haar vrije tijd sport Els fanatiek. Wielrennen en hardlopen doet ze het hele jaar door. In de wintermaanden schaatst ze en in de zomermaanden verruilt ze dat voor het zwemmen. Ze is lid van de triatlon vereniging om deze mooie sporten te kunnen combineren. Daarnaast fietst ze bij Gaul, waarin ze zich naast de trainingen inzet voor War Child.