Bekkenzorg Zuidhorn

Bekkenzorg Zuidhorn is een praktijk voor Bekkenfysiotherapie.

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen de reguliere Fysiotherapie. Een geregistreerd bekkenfysiotherapeut heeft na het behalen van het diploma voor Fysiotherapie een 3 jaar durende specialisatie-opleiding gevolgd.

Bij mij staat zorg en aandacht voorop. Ik besteed ruim de tijd om uw klachten te inventariseren en hecht waarde aan een persoonlijk behandelplan. Bij Bekkenzorg Zuidhorn kunt u rekenen op een doelmatige en efficiënte behandeling door een bekkenfysiotherapeut die werkt volgens de meest recente inzichten.

Carolien Knipscheer

Carolien is sinds 2007 werkzaam als (oedeem) fysiotherapeut en heeft zich gespecialiseerd als bekkenfysiotherapeut aan de SOMT University.

Carolien staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister en is BIG- geregistreerd. Voor het behoud van de inschrijving in het kwaliteitsregister worden regelmatig nascholing gevolgd en congressen bezocht.

Tanja Boomsa

Tanja is jaren werkzaam geweest bij 'MemmeTiid' als bekkenfysiotherapeut i.o. en is per 1 april werkzaam bij ons in de praktijk. Tanja is daarnaast gespecialiseerd in dry needling in het heup- bekkengebied.

Tanja staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister en is BIG- geregistreerd. Voor het behoud van de inschrijving in het kwaliteitsregister worden regelmatig nascholing gevolgd en congressen bezocht.

 

 

 

Samenwerking

Bekkenzorg Zuidhorn werkt samen met verschillende zorgverleners in de regio, waaronder:

 

Bekkenzorg Zuidhorn is gevestigd in de praktijk van Fysiotherapie Summa (Hanckemalaan 1b, 9801 HJ Zuidhorn) en in verloskundigenpraktijk West (Mienscheer 2a, 9364 TA Nuis)

Openingstijden

Bekkenzorg Zuidhorn is geopend op werkdagen van 8.00-18.00 uur*.

* Wanneer het niet mogelijk is om op genoemde tijden een afspraak te maken, kan in overleg op een nader overeen te komen tijdstip worden afgesproken.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
U kunt mij bellen of een vraag stellen, dan neem ik contact met u op.

 

Privacy Policy