Over ons

Bekkenzorg Zuidhorn is een praktijk voor Bekkenfysiotherapie.

Bij ons staat zorg en aandacht voorop. We besteden ruim de tijd om uw klachten te inventariseren en hechten waarde aan een persoonlijk behandelplan. Bij Bekkenzorg Zuidhorn kunt u rekenen op een doelmatige en efficiënte behandeling door bekkenfysiotherapeuten die werken volgens de meest recente inzichten.

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen de reguliere Fysiotherapie. Een geregistreerd bekkenfysiotherapeut heeft na het behalen van het diploma voor Fysiotherapie een 3 jaar durende specialisatie-opleiding gevolgd.

Gerlieke Dijkstra

Bij Bekkenzorg Zuidhorn is Gerlieke Dijkstra uw bekkenfysiotherapeut.

Gerlieke werkt al een aantal jaren als bekkenfysiotherapeut en is Master of Specialized Physical Therapy. Tevens is ze ZwangerFit-docente en is ze geschoold in de NIMOC-methode. Meer informatie over de NIMOC methode vindt u onder het kopje stuitpijn.

Gerlieke staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister en is BIG-geregistreerd. Voor het behoud van de inschrijving in het kwaliteitsregister volgt ze regelmatig nascholing en bezoekt congressen.

Renske Arends-Smit

Renske is de vaste waarneemster in de vakanties en bij ziekte. Renske heeft inmiddels al jaren ervaring en is Master of Science in de bekkenfysiotherapie.

Naast de reguliere werkzaamheden als bekkenfysiotherapeut heeft ze ook ervaring als Perfect Pilates-docente en is ze ZwangerFit-docente. Ook Renske is geschoold in de NIMOC-methode.

Renske staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister en is BIG-geregistreerd.

 

 

 

 

Samenwerking

Bekkenzorg Zuidhorn werkt samen met verschillende zorgverleners in de regio, waaronder:

 

Bekkenzorg Zuidhorn is gevestigd in teampraktijk Veeneman Fysiotherapie (Hanckemalaan 1b, 9801 HJ Zuidhorn) en in verloskundigenpraktijk West (Mienscheer 2a, 9364 TA Nuis).

Openingstijden

Bekkenzorg Zuidhorn is geopend op werkdagen van 8.00-18.00 uur*.

* Wanneer het niet mogelijk is om op genoemde tijden een afspraak te maken, kan in overleg op een nader overeen te komen tijdstip worden afgesproken.

 

 

Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
U kunt ons bellen of een vraag stellen, dan nemen wij contact met u op.