Over ons

Bekkenzorg Zuidhorn is een praktijk voor Bekkenfysiotherapie.

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen de reguliere Fysiotherapie. Een geregistreerd bekkenfysiotherapeut heeft na het behalen van het diploma voor Fysiotherapie een 3 jaar durende specialisatie-opleiding gevolgd.

Bij ons staat zorg en aandacht voorop. We besteden ruim de tijd om uw klachten te inventariseren en hechten waarde aan een persoonlijk behandelplan. Bij Bekkenzorg Zuidhorn kunt u rekenen op een doelmatige en efficiënte behandeling door bekkenfysiotherapeuten die werken volgens de meest recente inzichten.

Gerlieke Smit-Dijkstra

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als bekkenfysiotherapeut bij diverse werkgevers, was het tijd voor een volgende stap. Bekkenzorg Zuidhorn is voornamelijk ontstaan door de wens van Gerlieke om zorg op maat te bieden: ieder mens is immers anders, ieder mens is uniek, en daardoor is iedere behandeling uniek. Niet elke behandeling past in een vooraf bepaald tijdsschema of stappenplan. Persoonlijke aandacht is hierbij minstens zo belangrijk als de fysieke behandeling: Zorg en aandacht in balans.

 

 

Samenwerking

Bekkenzorg Zuidhorn werkt samen met verschillende zorgverleners in de regio, waaronder:

Bekkenzorg Zuidhorn is gevestigd in de praktijk van Fysiotherapie Summa (Hanckemalaan 1b, 9801 HJ Zuidhorn), in verloskundigenpraktijk West (Mienscheer 2a, 9364 TA Nuis), en in de praktijk van Fysiotherapie Grootegast (De Schalck 6, 9861 BD Grootegast).

Openingstijden

Bekkenzorg Zuidhorn is geopend op werkdagen van 8.00-18.00 uur*.

* Wanneer het niet mogelijk is om op genoemde tijden een afspraak te maken, kan in overleg op een nader overeen te komen tijdstip worden afgesproken.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp?
U kunt ons bellen of een vraag stellen, dan nemen wij contact met u op.